Skip to main content
LasinpuhallusOpastuksetJooga ja luova maalausLasimuseoLuonto

Koe Nuutajäven Lasikylä unohtumattomalla tavalla. Puhalla oma lasiesine, valmista lasihelmikoru, vieraile lasimuseossa ja kulje historian halki opastetulla kierroksella. Rauhoitu ja rentoudu joogatunnilla ja luonnossa.

Kun näet lasinpuhaltajan työskentelevän hytissä, voit jäädä seuraamaan puhallusta. Unohtumattoman elämyksen saat, kun kokeilet itse lasinpuhallusta.

Jenni Sorsa Glass

Jenni Sorsa
Muotoilija, lasinpuhaltajamestari
jenni.sorsa@gmail.com

Lea Swantz Glass Design järjestää lasihelmikursseja sekä ryhmille että yksityisesti. Kurssit järjestetään sopimuksen mukaisena ajankohtana ja voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Lea Swantz Glass Design

Lea Swantz
p. 040 120 5920
lea.swantz@gmail.com

Uppoudu Lasikylän taikaan. 230-vuotiaan kylän historia herää eloon silmiesi edessä oppaan kertoessa jännittäviä ja hauskoja tarinoita kylästä, sen väestä ja lasista.

Entä millä tavoin Nuutajärvi yhä elää ja hengittää?

Nuutajärven Pruuki

info@nuutajarvenpruuki.fi
puh. 045 631 7788

Yin-joogaohjaaja (Yarnanta-ohjaajakoulutus), kasvojoogaopettaja (Yoga Nordic), Heartful Yoga -joogaohjaaja & muotoilija (AMK) Taija Laurell johdattaa joogan ja luovan maalauksen lempeään maailmaan.

Taija Laurell
Muotoilija, Yin-joogaohjaaja
p. 044 344 2029
taija@villatalvik.fi

Sukella Nuutajärven ja lasinvalmistuksen historiaan Nuutajärven lasimuseossa.

Museo on toistaiseksi suljettu, mutta avautuu yleisölle kokonaan uudistettuna kesäksi 2024!

Nauti Nuutajärven kauniista luonnosta. Runsaat metsät ja lenkkeilymaastot, Nuutajärven uimaranta ja Iirilän tanssilava sekä luontotorni tarjoavat rauhallisen elämyksen Nuutajärven Lasikylää ympäröivissä maastoissa.

Nuutajärven reitti

Tutustu karttaan

Luontotorni

Tutustu karttaan