Tammikuun lopussa Nuutajärveä kehitetään työpajassa

Joulukuun alussa alkoi Nuutajärven kylän aluekehittämistä koskeva suunnittelu Studio Puiston arkkitehtien Sami Logrenin ja Emma Johanssonin kanssa.

Seuraavana on vuorossa vuorovaikutteinen työpajatyöskentely kaikille alueesta kiinnostuneille asukkaille, yrittäjille ja matkailijoille. Työpaja järjestetään Lasikylässä Pruukin tiloissa keskiviikkona 24.1.2024 klo 16.00-18.00 osoitteessa Pruukinraitti 15.

Työpajassa käsitellään alueen kehitysideoita niin matkailun kuin asumisen näkökulmista. Pajassa työskennellään vuorovaikutteisesti, ohjatusti ja työskentelyä rytmittävät aiheisiin liittyvät alustukset. Tarkoitus on kehittää Nuutajärveä sen historiaa kunnioittaen ja tuoda mausteiksi nykyajan matkailijoita kiinnostavia elementtejä, joista myös paikalliset ja tulevat asukkaat voivat nauttia.

Työpajan alustavaa suunnittelua varten toivomme ennakkoilmoittautumista.

Studio Puisto on Suomessa ja ulkomailla toimiva arkkitehtitoimisto, jolla on pitkä kokemus erilaisista matkailunedistämistä tukevissa hankkeissa. Esimerkiksi Rovaniemellä sijaitseva Arctic TreeHouse Hotel on saanut paljon julkisuutta yhdistäessään villiä luontoa, lappilaisia perinteitä ja modernia skandinaavista muotoilua.  Toimisto on tehnyt aluekehityssuunnitelmia Suomessa lisäksi mm. Ähtärin, Puumalan Pistohiekan, Naantalin sekä Rauman alueella. Tervetuloa!